0744-335694 / 0788-428247 / 0788-429469

Parerile clientilor nostri

La fel ca in cazul tratamentului obezitatii (a se vedea si pagina Scoala de Slabire din Grasime (in curand)), noi nu ne propunem sa va vindem doar un produs, ci odata cu el si o metoda pentru renuntare la fumat cu acest produs. Aceasta metoda de tratament brevetata de dr.Veress este dovedita si a functionat pefect pentru mai multe mii de pacienti pe care ii felicitam si de care suntem mandri si care si ei sunt o reclama la ADEVAR deoarece prin ei vor fi si altii si altii... deoarece nu poti sa nu obtii ceea ce repeti.

"Dupa 10 ani de fumat, timp in care fumam 1 pachet pe zi, am reusit, cu aceasta metoda, sa scap in 2 zile. Acum nu ma mai tenteaza, desi am in jurul meu fumatori. Am spus despre aceasta metoda si prietenilor, si au reusit si ei."

Violeta, Focsani

"33 de ani am fumat. Am fost o fumatoare rea! Am incercat sa ma las cate o zi si n-am putut. Cu ajutorul dr. Veress am scapat de fumat in zile. Cum imi venea sa fumez, luam o dusca de ceai si faceam notita in carnet. M-am izolat un pic de lume in timpul asta si mi-am acordat mie atentie. Am intinerit de cand nu mai fumez si se mira lumea de cat de bine arat."

Floarea, Botosani

"Am 3 pacienti care s-au lasat de fumat cu metoda dr. Veress. Eu ii stiam ca mari fumatori si deodata i-am vazut ca nu mai fumeaza. Mai am si alti pacienti care au renuntat la fumat, cu diverse alte metode, dar ei mai simt aceasta nevoie, mai viseaza noaptea ca aprind tigara. Ei, bine, acesti 3 pacienti nu au asemenea vise. Semn ca nu exista dependenta psihica de tigara."

Dr. Galateanu, Bacau

"Eu cu ceaiurile m-am lasat in 2 zile, dupa ce am fumat 50 de ani."

David, Leud

"Nu a fost greu deloc. In 3 zile am reusit sa scap de fumat, dupa care parca nici nu as fi fumat vreodata. Poate fuma oricine, oricat langa mine, ca nu ma deranjeaza. Si prietenilor mei le-am recomandat si au reusit si ei."

Dumitru, Calarasi

"Am fumat timp de 11 ani si am ajuns in ultima perioada sa fumez si 2 pachete pe zi. Am auzit de aceasta metoda, am comandat si dupa 3 zile m-am lasat. De 13 ani nu mai fumez."

Cristina, Arad

"Simt si eu acum, ca ajunge aerul in plamani cand respir, dupa atatia ani de fumat, chiar si cate 80 de tigari pe zi. Este o minunatie, efectiv! Este cea mai mare realizare din viata mea! Aproape ca nu-mi vine sa cred!"

Catalin, Galati

"M-am lasat de fumat datorita ceaiurilor si am comandat si pentru sot, care a reusit si el. M-am lasat de 2 ori. Prima data nu am luat in serios toate instructiunile si nu am reusit. Dupa un timp, am hotarat sa fac asa cum trebuie si sa ma las definitiv. Intr-o saptamana de baut ceai si de notat in carnet nu am mai simtit nevoia. Dupa 2 pachete de tigari timp de 30 de ani, nu e putin lucru."

Floarea, Ploiesti