0744-335694 / 0788-428247 / 0788-429469

Termeni si conditii de confidentialitate si utilizare

Folosirea site-ului http://www.nicotinstop.ro implica acceptarea unor termene si conditii. SC Grup Nicotin Stop SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora fara o notificare prealabila. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului. Inaintea achizitionarii vreunui produs Natura Unika este recomandat sa cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare si punerea lor pe piata sunt avizate de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, conform legislatiei in vigoare.

Proprietarul acestui site este SC Grup Nicotin Stop SRL, cu sediul social in Bucuresti, sect. 1, str. Stirbei Voda nr. 110 A are adresele de email office@nicotinstop.ro, comenzi@nicotinstop.ro. Este inmatriculata in Registrul Comertului sub numarul J40/6928/2005, cod unic de inregistrare RO17478620. tel. 0740138254, 0786335705.

Intregul continut al site-ului http://www.nicotinstop.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Grup Nicotin Stop SRL si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Grup Nicotin Stop SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitari ale responsabilitatilor

SC Grup Nicotin Stop SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinovatita pentru eventualele daune rezultate in urma utilizarii gresite a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC Grup Nicotin Stop SRL garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, sau de a modifica si a reproduce partial sau in intregime site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Grup Nicotin Stop SRL, fara acordul in scris al acesteia. Cei care acceseaza sau viziteaza site-ul pot face comentarii si sugestii, pot comunica idei, informatii, intrebari, cu conditia ca acestea sa nu fie ilegale, obscene, defaimatoare, amenintatoare la adresa altor persoane, nu incalca dreptul la proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri sau orice forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice, sau in numele oricarei alte entitati, vor fi sanctionate in numele legilor in vigoare. SC Grup Nicotin Stop SRL isi rezerva dreptul de a sterge de pe site-ul sau astfel de continuturi, fara a fi obligata in niciun fel la despagubiri pentru orice fel de daune rezultate in urma unor astfel de comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale sau documente se considera ca utilizatorul confera SC Grup Nicotin Stop SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil, de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a prezenta si distribui continutul acestora oriunde in lume.

Securitatea informatiilor

Site-ul http://www.nicotinstop.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001, pentru „protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” si ale Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004, privind „prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice”, cu modificarile de rigoare. Scopul declarat al prelucrarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de catre clienti pe acest site si de a-i informa pe acestia despre ofertele, promotiile si mesajele publicitare ale SC Grup Nicotin Stop SRL. Datele personale nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale magazinului online.

Livrarea comenzilor. Taxe suplimentare

In momentul lansarii comenzii, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. In cazul comenzilor de minim 100 RON, cheltuielile de expeditie si transport sunt suportate de catre SC Grup Nicotin Stop SRL. Nu se percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea produsului. Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la data efectuarii comenzii, fie prin serviciul de curierat rapid, in cazul localitatilor din mediul urban, fie prin Posta Romana, in cazul localitatilor din mediul rural. Conditiile de transport se refera doar la transportul pe teritoriul Romaniei.

Conditii pentru returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” Notificarea se semneaza, dateaza si trimite de catre dvs. prin posta sau prin serviciul de curierat pe adresa: Medias, jud. Sibiu, str. Gravorilor nr. 74. In situatia mai sus mentionata, produsul se returneaza in ambalajul original, fara a prezenta urme de deteriorare. Cheltuielile de expeditie sunt suportate de catre dvs. Produsul trebuie returnat in ambalajul lui original. Prin deschiderea ambalajelor originale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. SC Natura Cercetare si Inovare SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dvs. a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Grup Nicotin Stop SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele 2 parti. In cazul in care acest lucru esueaza, se vor aplica prevederile legale, conflictul fiind rezolvat de catre instantele romanesti.

Ceai antifumat

Ceai antifumat • obtinut din culturi ecologice
• continut de antinicotina naturala,
• combate efectele sevrajului
• combate tusea tabagica
• are efect calmant, antidepresiv
• precautii in sarcina si perioada de alaptare precum si in anumite afectiuni care limiteaza colaborarea.

Comanda

Testimoniale

La fel ca in cazul tratamentului obezitatii (a se vedea si pagina Scoala de Slabire din Grasime (in curand)), noi nu ne propunem sa va vindem doar un produs, ci odata cu el si o metoda pentru renuntare la fumat cu acest produs. Aceasta metoda de tratament brevetata de dr.Veress este dovedita si a functionat pefect pentru mai multe mii de pacienti pe care ii felicitam si de care suntem mandri si care si ei sunt o reclama la ADEVAR deoarece prin ei vor fi si altii si altii... deoarece nu poti sa nu obtii ceea ce repeti.

"Dupa 10 ani de fumat, timp in care fumam 1 pachet pe zi, am reusit, cu aceasta metoda, sa scap in 2 zile. Acum nu ma mai tenteaza, desi am in jurul meu fumatori. Am spus despre aceasta metoda si prietenilor, si au reusit si ei."

Violeta, Focsani

"33 de ani am fumat. Am fost o fumatoare rea! Am incercat sa ma las cate o zi si n-am putut. Cu ajutorul dr. Veress am scapat de fumat in zile. Cum imi venea sa fumez, luam o dusca de ceai si faceam notita in carnet. M-am izolat un pic de lume in timpul asta si mi-am acordat mie atentie. Am intinerit de cand nu mai fumez si se mira lumea de cat de bine arat."

Floarea, Botosani