0744-335694 / 0788-428247 / 0788-429469

Livrarea comenzilor. Taxe suplimentare

In momentul lansarii comenzii, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. In cazul comenzilor de minim 100 RON, cheltuielile de expeditie si transport sunt suportate de catre SC Grup Nicotin Stop SRL. Nu se percepe nici o taxa suplimentara la cumpararea produsului. Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la data efectuarii comenzii, fie prin serviciul de curierat rapid, in cazul localitatilor din mediul urban, fie prin Posta Romana, in cazul localitatilor din mediul rural.
Conditiile de transport se refera doar la transportul pe teritoriul Romaniei.

Conditii pentru returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” Notificarea se semneaza, dateaza si trimite de catre dvs. prin posta sau prin serviciul de curierat pe adresa: Medias, jud. Sibiu, str. Gravorilor nr. 74. In situatia mai sus mentionata, produsul se returneaza in ambalajul original, fara a prezenta urme de deteriorare. Cheltuielile de expeditie sunt suportate de catre dvs. Produsul trebuie returnat in ambalajul lui original. Prin deschiderea ambalajelor originale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare sic a produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. SC Grup Nicotin Stop SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dvs. a contractului.

Orice conflict aparut intre SC Natura Cercetare si Inovare SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele 2 parti. In cazul in care acest lucru esueaza, se vor aplica prevederile legale, conflictul fiind rezolvat de catre instantele romanesti.

Ceai antifumat

Ceai antifumat • obtinut din culturi ecologice
• continut de antinicotina naturala,
• combate efectele sevrajului
• combate tusea tabagica
• are efect calmant, antidepresiv
• precautii in sarcina si perioada de alaptare precum si in anumite afectiuni care limiteaza colaborarea.

Comanda

Testimoniale

La fel ca in cazul tratamentului obezitatii (a se vedea si pagina Scoala de Slabire din Grasime (in curand)), noi nu ne propunem sa va vindem doar un produs, ci odata cu el si o metoda pentru renuntare la fumat cu acest produs. Aceasta metoda de tratament brevetata de dr.Veress este dovedita si a functionat pefect pentru mai multe mii de pacienti pe care ii felicitam si de care suntem mandri si care si ei sunt o reclama la ADEVAR deoarece prin ei vor fi si altii si altii... deoarece nu poti sa nu obtii ceea ce repeti.

"Dupa 10 ani de fumat, timp in care fumam 1 pachet pe zi, am reusit, cu aceasta metoda, sa scap in 2 zile. Acum nu ma mai tenteaza, desi am in jurul meu fumatori. Am spus despre aceasta metoda si prietenilor, si au reusit si ei."

Violeta, Focsani

"33 de ani am fumat. Am fost o fumatoare rea! Am incercat sa ma las cate o zi si n-am putut. Cu ajutorul dr. Veress am scapat de fumat in zile. Cum imi venea sa fumez, luam o dusca de ceai si faceam notita in carnet. M-am izolat un pic de lume in timpul asta si mi-am acordat mie atentie. Am intinerit de cand nu mai fumez si se mira lumea de cat de bine arat."

Floarea, Botosani