0744-335694 / 0788-428247 / 0788-429469

ORICE INVAT ARE SI UN DEZVAT

In acest an, 2018, implinim 20 de ani de experienta in managementul tratamentului dependentei fata de fumat, iar ca dovada si totodata sprijin va punem la dispozitie daca dati clic pe linkul acesta un fragment din videoteca de aur a televiziunii romane canalul TVR1 si TVR2 din 1998, din ciclul de emisiuni „Pentru dumneavoastra doamna” si anume emisiunea „Antitigareta 1 si 2”

In 2001 am infiintat Asociatia Academia Antidrog din Romania, cu scopul de a contribui la elaborarea unei strategii nationale antidrog.

  
Din 2004 activitatea a fost concentrata asupra drogurilor legalizate ca tutun, alcool, si la adictiile legate de substante sau comportamente, prin infiintarea de societate comerciala Grup Nicotin Stop SRL.

In 2008 am obtinut brevetul de inventie Nr. 121088 acordat de OSIM pentru: „Preparat vegetal pentru combaterea tabagismului cronic”

De atunci activitatea noastra este neintrerupta prin prezenta in media scrisa pe pagini de reviste si ziare, precum si la canale TV ca TVR1 si TVR2. Antena 2, OTV, CosmosTV, Etno.

In urma acestei activitati peste 20.000 de fumatori „inraiti” au scapat de fumat si pe langa beneficiile pentru sanatate, din economiile rezultate in urma necumpararii de tigari - tot mai scumpe - unii si-au luat masini, altii case. Ne place sa subliniem ca nu noi castigam bani din relatia cu cate un client fumator, nu el ne da bani (desigur pachetul de tratament are un pret), ci dimpotriva noi suntem cei care, datorita faptului ca l-am scapat de fumat, putem spune ca ii dam cate 500-1000 RON pe luna. Daca nu scapa de fumat atata trebuia sa cheltuie lunar. toata viata cat mai fuma. Deci cine da bani cui?? In avantaj net se afla clientul nostru. Felicitari! Ne bucuram pt. fiecare proaspat nefumator in parte din acest Grup devenit Nicotin Stop.

Aceasta activitate originala si benefica social se bazeaza pe munca si pregatirea promotorului inital, dr.Veress Ladislau, medic primar interne, fitoterapeut acreditat, psiho-sociolog specializat pe dependente, adictolog si cercetator independent in neurostiinte, cat si a colectivului din jurul sau.

Dovada succesului terapiei de scapare de fumat a fost valul de nefumatori rezultati si care, contrar atentionarilor au inceput sa se ingrase, si din aceasta cauza pur si simplu m-au rugat sa ii ajut sa slabeasca. Bazati pe increderea data de rezultatul de 100% al tratamentului contra fumatului, si in anii petrecuti fara a se mai apuca din nou de fumat, in momentul cand s-au ingrasat au apelat tot la noi spunand ca nu au incredere in toate povestile de slabire in care poti rataci fara rezultat.

La rugamintile, solicitarile fostilor mei pacienti – fosti fumatori – am infiintat „Scoala de slabire din Grasime” care de fapt a devenit o adevarata Medicina a Obezitatii prin tratamente naturiste la distanta, adica la domiciliul pacientului.

Din aceste motive ne puteti urmari si pe pagina Scoala de slabire din Grasime.

Ceai antifumat

Ceai antifumat • obtinut din culturi ecologice
• continut de antinicotina naturala,
• combate efectele sevrajului
• combate tusea tabagica
• are efect calmant, antidepresiv
• precautii in sarcina si perioada de alaptare precum si in anumite afectiuni care limiteaza colaborarea.

Comanda

Testimoniale

La fel ca in cazul tratamentului obezitatii (a se vedea si pagina Scoala de Slabire din Grasime (in curand)), noi nu ne propunem sa va vindem doar un produs, ci odata cu el si o metoda pentru renuntare la fumat cu acest produs. Aceasta metoda de tratament brevetata de dr.Veress este dovedita si a functionat pefect pentru mai multe mii de pacienti pe care ii felicitam si de care suntem mandri si care si ei sunt o reclama la ADEVAR deoarece prin ei vor fi si altii si altii... deoarece nu poti sa nu obtii ceea ce repeti.

"Dupa 10 ani de fumat, timp in care fumam 1 pachet pe zi, am reusit, cu aceasta metoda, sa scap in 2 zile. Acum nu ma mai tenteaza, desi am in jurul meu fumatori. Am spus despre aceasta metoda si prietenilor, si au reusit si ei."

Violeta, Focsani

"33 de ani am fumat. Am fost o fumatoare rea! Am incercat sa ma las cate o zi si n-am putut. Cu ajutorul dr. Veress am scapat de fumat in zile. Cum imi venea sa fumez, luam o dusca de ceai si faceam notita in carnet. M-am izolat un pic de lume in timpul asta si mi-am acordat mie atentie. Am intinerit de cand nu mai fumez si se mira lumea de cat de bine arat."

Floarea, Botosani