0744-335694 / 0788-428247 / 0788-429469

Comenzi

CE CONTINE PACHETUL...?

Abia in pachet veti gasi GHIDUL care descrie esenta schimbarii, modul de utilizare a produsului Ceaiul Destept  FUMISEL  pentru a obtine "efectul celor 3 zile" de stingere a fumatului din cap, pentru care este valabila garantia de returnare a banilor (dar nu poti sa nu obtii ceea ce repeti).

Metoda noastra se afla inclusa in pachetul pe care il comandati, si va dezvata de fumat si va invata sa redeveniti nefumator, asa cum ati mai fost.

Metoda noastra are 2 componente: Ceaiurile FUMISEL sub forma de amestec de plante uscate si maruntite de doua feluri, din care se prepara dintr-una decoct, din celalalta, infuzie, apoi se amesteca, iar administrarea lui se va face dupa o tehnica deosebita conform Carnetului EU-Test, de la Nicotin Stop, tehnica descrisa amanuntit in Ghidul de utilizare aflat obligatoriu in pachet.

Carnetul EU-Test va ajuta sa scapati psihic- tehnic de presiunea de a aprinde tigara. Folosindu-l conform instructiunilor, aflate in Ghidul de utilizare veti invata sa redeveniti nefumator cu ajutorul Ceaiul Destept FUMISEL plus ceai integrat in pachet de tratament.

La fumat se renunta in primele 3-4 zile, consumarea in continuare pana la aproximativ 21 de zile a ceaiurilor contribue la combaterea efectelor sevrajului, dar se recomanda consumul lor in continuare, pentru consolidarea rezultatului si pentru a diminua efectele tusei tabagice si a dezintoxicarii de nicotina.

Avem o experienta in acest domeniu de 20 de ani, cu rezultate unice deoarece abordarea fenomenului este tot unica si brevetata, infailibila, garantata 100%, fiindca se adreseaza atat dependentei psihice de tigara, cat si dependentei fizice de nicotina.

 

sau 500-1000 RON lunar dat pe tigari + risc crescut de imbolnaviri

CE ALEGI?

 

Nume
Prenume
Judet
Localitate
Adresa completa
E-mail
Telefon
Observatii (aici precizati detalii despre comanda dumneavoastra
Dupa ce completati toate campurile de mai sus, apasati butonul "Trimite mesajul"